Bilete BEST OF STAND UP COMEDY cu Bobonete, Dita, Rait si Vancica - 20 dec '17, ora 20:00 - Sala Palatului

BEST OF STAND UP COMEDY cu Bobonete, Dita, Rait si Vancica

Sala Palatului, București

miercuri, 20 decembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei patru “magnifici” ai stand up – ului se intorc si in acest an, asa cum v-ati obisnuit pe scena Salii Palatului cu un spectacol aniversar, si pe 20decembrie, ora 20:00.

Mihai Rait, Costi Dita, Adrian Vancica si Mihai Bobonete ne dezvaluie ca “spectacolul din acest an nu este cu nimic diferit fata de anii trecuti, este la fel de bun. Se va rade cu lacrimi ca de obicei, va veti regasi cu totii in glumele noastre pentru ca in acest an glumele sunt despre noi, despre viata, despre sotie, despre copii. Va fi un spectacol extraordinar, o selectie a celor mai bune glume ale noastre din 2017. Va asteptam cu drag, cu mic cu mare, micul musai sa fie peste 18 ani, la Sala Palatului pe 18 decembrie, ora 20.00, sa “ne radem” ca de obicei, pentru ca am auzit ca un spectacol de stand up comedy nu face rau nimanui.”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.