Bilete Battle Mc - 3 mar '18, ora 19:00 - Quantic

Battle Mc

Quantic, București

sâmbătă, 3 martie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Battle Mc este primul turneu de evenimente Hip-Hop desfășurate sub conceptul unui Campionat Național. Obiectivul propus este de a aduce în prim plan tineri MC din intreaga țară, pasionați de cultura urbană și dornici sa se exprime liber în versuri, pe ritmul muzicii pe care o iubesc.

Conceptul de Battle Mc a aparut in România încă de la începutul anilor 2000, avându-i ca protagoniști pe Doc, Arssură, Aforic, Dragonu, Pytt, Julian, Nestor, si alti mc care s-au afirmat prin prezența lor scenică și prin versurile și punch line-urile spontane dar bine puse la punct.

Campionatul Național de Battle Mc a luat naștere în anul 2010 sub forma unui turenu eliminatoriu cu 3 etape: preselecții ce se organizează în toată țara, semifinale și finală. Fiecare etapă având cate 16 concureți ce se “duelează” 1vs1 în versuri compuse pe loc. Din 2010 până în prezent, Battle Mc a fost rampa de lansare a multor artiști underground din România precum: Macanache, Psihotrop, Faust, Neli, Phunk B, Exile.

Acest stil de muzică a început sa prindă tot mai multă amploare, având un public cu vârsta cuprinsă între 16 și 40 de ani. Canalul de Youtube al Battle Mc România are peste 40 000 de abonați și videoclipuri cu peste 500 000 de vizualizări.

De-a lungul anilor, Finala Campionatului Național Battle Mc a avut jurați cu renume în industria underground precum Doc, Macanache, Dragonu, Chimie.
Pentru această finală, s-au organizat preselecții in Ploiești, Galați, Iași, Constanța, și datorita numărului mare de concurenți, in București s-au organizat 2 preselecții.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.