Bilete Bacau: Concert Mihai Margineanu - 10 mai '19, ora 20:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Concert Mihai Margineanu

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

vineri, 10 mai '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

MIHAI MARGINEANU, trubadurul din Fierbinti, revine pe scena Teatrului de Vara "Radu Beligan" din Bacau dupa o absenta de mai bine de 5 ani.

Pe 10 mai, de la ora 20:00, MIHAI MARGINEANU prezinta "Zarita", coloana muzicala a celui mai iubit serial de comedie din Romania din ultimii 10 ani, "Las Fierbinti", unde joaca si rolul lui "Ardiles". In plus, artistul canta in premiera si piesele extrase de pe cel mai nou album al sau, "Fum de taverna".

MIHAI MARGINEANU este unul dintre cei mai prolifici artisti autohtoni iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese fiind preluari ale unor cantece vechi de pahar, dar intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Muzica sa dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.

Pe scena Teatrullui de Vara din Bacau, artistul va urca pe scena alaturi de band-ul sau compus din Cristi Horia (vioara), Vlad Andrei (chitara electrica), Michele Visan (chitara acustica), Vasile Malic (chitara bass), Nicu Dumitrescu (percutie) si Florin Ionescu (tobe).

Te asteptam vineri, 10 mai 2019, de la ora 20:00, la Teatrul de Vara din Bacau, sa canti si sa razi alaturi de MIHAI MARGINEANU, unul dintre cei mai autentici si populari artisti romani, "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci”.

Asa cum ne-am obisnuit, hazliul si talentatul artist te va incanta cu un spectacol deosebit in care iti va fi imposibil sa stai jos!

Bilete disponibile prin casieria Bacau Event (vis a vis de magazinul Luceafarul), casieria Teatrului Bacovia si pe www.iabilet.ro

Info și rezervări la 0744.11.44.04 sau www.bacauevent.ro

Cumpara-ti din timp biletul pentru cel mai plin de umor eveniment artistic al anului 2019 in Bacau!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.