Bilete Aventuri în Bubbleland - 10 nov '18, ora 11:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Aventuri în Bubbleland

Casa de Cultura a Sindicatelor, Constanta

sâmbătă, 10 noiembrie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, Aventuri în Bubbleland, un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun, de la care nu poți lipsi.

Aventuri în Bubbleland este un spectacol inovator și creativ, în care Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino vă invită într-o călătorie în fascinanta și fermecata lume a baloanelor de săpun.

Singurii artiști din România ce îmbină efecte de magie cu sculptura în baloane, vor pune în scenă o poveste scrisă doar cu apă și săpun pentru toți cei ce vor să-și amintească că au fost mai întâi copii.

Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta și știința într-un spectacol de basm folosind o gamă complexă de trucuri pentru a aduce în scenă delicatețea, culorile și formele neobișnuite ale baloanelor de săpun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce vor aduce zâmbetul pe fețele copiilor de toate vârstele.

Regăsește-ți sufletul de copil în Aventuri în Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie și emoție pentru copii, bunici și părinți fericiți!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.