Bilete Aventuri in Bubbleland - 24 mar '18, ora 11:00 - Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia

Aventuri in Bubbleland

Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Sibiu

sâmbătă, 24 martie '18, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Aventuri in Bubbleland - Singurul spectacol de magie si baloane de sapun pentru intreaga familie ! Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino aduc pe scena Filarmonicii de Stat - Sibiu , un spectacol vizual , o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun !

Aventuri în Bubbleland este un spectacol inovator și creativ, în care Bubble artist Claudia Stroe - Finalista la Romanii au Talent , detinatoare a unui titlu Guinness World Records și Magicianul Robertino vă invită într-o călătorie în fascinanta și fermecata lume a baloanelor de săpun. Singurii artiști din România ce îmbină efecte de magie cu sculptura în baloane, vor pune în scenă o poveste scrisă doar cu apă și săpun pentru toți cei ce vor să-și amintească că au fost mai întâi copii. Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta și știința într-un spectacol de basm folosind o gamă complexă de trucuri pentru a aduce în scenă delicatețea, culorile și formele neobișnuite ale baloanelor de săpun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce vor aduce 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.