Bilete Aventuri in Bubbleland

Aventuri in Bubbleland

Palatul National al Copiilor, Bucuresti

sâmbătă, 21 octombrie, ora 11:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General

40 lei

Dacă ai un cod de voucher, îl vei putea introduce în pasul următor.

Detalii

Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului National al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun, de la care nu poti lipsi .

Aventuri in Bubbleland un spectacol inovator si creativ, in care Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino va invita intr-o calatorie in fascinanta si fermecata lume a baloanelor de sapun . Singurii artisti din Romania ce imbina efecte de magie cu sculptura in baloane, vor pune in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru toti cei ce vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii. Claudia Stroe combina divertismentul, arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea, culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce va aduce zambetul pe fata copiilor de toate varstele .

Regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie si emotie pentru copii, bunici si parinti fericiti !

Aventuri in Bubbleland – o varianta de spectacol ce nu ai experimentat niciodata, alaturi de Magicianul Robertino si Bubble artist Claudia Stroe .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Palatul National al Copiilor, Bucuresti
Bd Tineretului 8-10