Bilete Atelier de desenat litere si felicitari - 2 mar '19, ora 10:00 - Commons Unirii

Atelier de desenat litere si felicitari

Commons Unirii, București

sâmbătă, 2 martie '19, ora 10:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cine mai trimite felicitari in zilele noastre? Si, mai ales, cine le mai deseneaza? Desi e o idee de cadou originala si ar bucura pe oricine, felicitarile personalizate sunt din ce in ce mai rare.

Insa, daca iti place sa desenezi sau pur si simplu te pasioneaza literele si vrei sa le afli secretele, Tea Tomescu te invita sa participi alaturi de ea la workshop-ul de lettering la Commons Unirii (str. Halelor nr. 5, etj. 2) pe data de 2 martie 2019.

Nivel: incepatori

Durata: 8 ore + 1 ora pauza.

Intre orele: 10-19

Locuri: 5 locuri

Program:

Ce este lettering-ul si cu ce se mananca?
Types of lettering: cateva stiluri
Practice sheets
Brainstorming ideas
Sketching ideas
Crearea felicitarii

Da, nu veti pleca cu mana sau mintea goala de la curs! Veti avea la final o felicitare pe care o puteti da cadou celor dragi, cateva tips and tricks, foi de lucru, dar si basic tools cu care puteti lucra mai departe - acasa, in tren, prin concedii, unde vreti voi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.