Bilete Antreprenoriatul: Profesie vs. Vocație – Cum transformi o idee sau o pasiune în bani - 25 apr, ora 10:00 - NORD Events Center by Globalworth

Antreprenoriatul: Profesie vs. Vocație – Cum transformi o idee sau o pasiune în bani

NORD Events Center by Globalworth, București

joi, 25 aprilie, ora 10:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cu siguranță ai auzit că pornind de la o idee bună, poți schimba lumea. La fel se întâmplă și cu afacerile de succes. Totuși, pornind de la această ipoteză pot apărea foarte multe întrebări: Cum îți transformi visul în realitate? Cum faci față provocărilor antreprenoriale și cum profiți de oportunitățile care apar? Ce strategii adoptă antreprenorii de succes și cum le poți aplica și tu în propria afacere?

Ziare.com are plăcerea de a te anunța că organizează evenimentul "Antreprenoriatul: Profesie vs. Vocație – Cum transformi o idee sau o pasiune în bani", care va avea loc pe 25 aprilie în București, la Nord Events Center, sala Opus, începând cu ora 10:00.

Timp de 6 ore, vei avea oportunitatea unică de a afla secretele succesului direct de la antreprenori de top din România, dar și de a primi sfaturi valoroase de la speakeri. În cadrul evenimentului vei putea consolida conexiuni profesionale, vei putea participa la sesiuni interactive de networking și vei putea beneficia de perspective diferite.

 De ce să participi la conferința "Antreprenoriatul: Profesie vs. Vocație – Cum transformi o idee sau o pasiune în bani"

Dacă nu ți-am captat încă atenția și te întrebi de ce să participi la această conferință, îți prezentăm principalele beneficii pe care ți le aduce participarea la eveniment:

  • VIZIBILITATEA: Oportunitatea de a-ți promova brandul în fața unei audiențe de peste 4 milioane de unici.
  • ASOCIEREA: Posibilitatea de a fi alături de alte nume importante din diverse industrii, consolidându-ți reputația și autoritatea în domeniu.
  • RECUNOAȘTEREA: Șansa de a fi remarcat și apreciat de către participanți și profesioniști din diverse domenii de activitate.
  • NETWORKING-UL: Posibilitatea de a stabili conexiuni valoroase și de a dezvolta relații de afaceri de calitate.
  • OPORTUNITĂȚILE DE BUSINESS: Accesul la oportunități unice de afaceri și colaborare, pe care le poți întâlni doar la aceste evenimente.

 Cine sunt speakerii prezenți la eveniment

Speakerii care participă la evenimentul "Antreprenoriatul: Profesie vs. Vocatie – Cum transformi o idee sau o pasiune în bani" sunt personalități de marcă în diverse domenii, gata să împărtășească din experiența lor valoroasă și să ofere inspirație și cunoștințe practice participanților. Sunt nume răsunătoare în antreprenoriatul românesc, precum:

  • Geo Vișan - Actor, Regizor, Scenarist, Trainer, Co-Fondator al Companiei de Teatru INGENUO
  • Radu Savopol - Co-fondator 5 to Go
  • Dragoș Anastasiu - Președinte Grupul Eurolines România, fondator AdWise
  • Lucian Botea - Prorector pentru parteneriate cu mediul socio-economic și digitalizare la Universitatea Româno-Americană
  • Rareș Bănescu - CEO, theMarketer
  • Gabi Bartic - Director Executiv Brio.ro
  • Ema Rotunjanu - Public Relations & Marketing Consultant/ Antreprenor
  • Mircea Teacă - CEO - DY Nutrition Global
  • Alex Dona - CDO Desprevin Media SRL

 Înscrie-te până pe 15 aprilie la conferință și vei beneficia și de un discount considerabil.

Ziare.com, unul dintre cei mai importanți jucători din peisajul media românesc, clasându-se pe locul trei în privința încrederii cititorilor în categoria site-urilor de știri online, te invită să vii alături de noi pentru a beneficia de învățăminte valoroase și oportunități unice de networking și colaborare.

Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi!