Bilete Anthony Jeselnik – Bones And All - 4 oct, ora 19:30 - Sala Radio București

Anthony Jeselnik – Bones And All

Sala Radio București, București

vineri, 4 octombrie, ora 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1

Mai sunt doar 22 bilete disponibile

250 lei
Categoria 2
200 lei
Categoria 3
150 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Anthony Jeselnik is a stand-up comedian. He can currently be seen on his podcast, THE JESELNIK AND ROSENTHAL VANITY PROJECT, alongside co-host Gregg Rosenthal. His most recent stand up special, FIRE IN THE MATERNITY WARD, premiered on Netflix to critical acclaim. Anthony was also the creator, host and producer of his series, GOOD TALK and THE JESELNIK OFFENSIVE on Comedy Central. He also appeared on multiple roasts for the network, most notably THE ROAST OF DONALD TRUMP and THE ROAST OF CHARLIE SHEEN.

Additionally, Anthony wrote and performed the stand-up specials THOUGHTS AND PRAYERS, an hour-long for Netflix and CALIGULA, an hour-long for Comedy Central which followed his debut comedy album, SHAKESPEARE, for Comedy Central Records. He has performed on CONAN, THE TONIGHT SHOW, JIMMY KIMMEL LIVE and was a writer and the first ever stand-up comic to appear on LATE NIGHT WITH JIMMY FALLON.

Anthony Jeselnik este un comediant de stand-up. Îl puteți vedea în prezent în podcastul său, PROIECTUL DE VANITATE JESELNIK ȘI ROSENTHAL, alături de co-gazda Gregg Rosenthal. Specialul său de stand-up cel mai recent, FOC ÎN SECȚIA DE MATERNITATE, a avut premiera pe Netflix și a primit laude critice. Anthony a fost și creatorul, gazda și producătorul seriei sale, GOOD TALK și THE JESELNIK OFFENSIVE pe Comedy Central. De asemenea, a apărut în mai multe roast-uri pentru rețeaua respectivă, cel mai notabil fiind ROASTUL LUI DONALD TRUMP și ROASTUL LUI CHARLIE SHEEN.

În plus, Anthony a scris și a interpretat specialele de stand-up GÂNDURI ȘI RUGĂCIUNI, un program de o oră pentru Netflix, și CALIGULA, un program de o oră pentru Comedy Central, care a urmat albumului său de debut de comedie, SHAKESPEARE, pentru Comedy Central Records. A apărut la CONAN, THE TONIGHT SHOW, JIMMY KIMMEL LIVE și a fost scenaristul și primul comic de stand-up care a apărut vreodată la LATE NIGHT WITH JIMMY FALLON.