Bilete Aniversare de 20 de ani: Emilia Ghinescu & Nicu Paleru - 26 nov '17, ora 19:30 - Sala Palatului

Aniversare de 20 de ani: Emilia Ghinescu & Nicu Paleru

Sala Palatului, București

duminică, 26 noiembrie '17, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La cererea publicului al II lea spectacol pe 26 noiembrie 2017 SPECTACOL ANIVERSAR Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, într-un spectacol sărbătoare! 20 de ani de la debut, 20 de ani de success! Zeci de artiști invitați la petrecerea anului!


Mari artiști ai scenei românești se reunesc în noiembrie într-un spectacol aniversar care marchează 20 de ani de la debutul de succes al Emiliei Ghinescu și al lui Nicu Paleru pe 25 si 26 noiembrie 2017 la Sala Palatului. Spectacolul va fi o mare petrecere, în care voia bună și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul.

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi reprezentanți de marcă ai muzicii populare muntenești, cu un succes uriaș la public. Frumoasa solistă Emilia Ghinescu s-a remarcat de la debut prin timbrul vocal și prin modul de interpretare. Succesul l-a cunoscut atât ca interpretă solo cât și în duet alături de celebrul Nicu Paleru, cei doi formând un cuplu artistic extrem de iubit atât în țară, cât și în străinătate. Nicu Paleru este unul dintre cei mai iubiți interpreți din România. Artistul știe să ofere publicului voie bună și veselie, astfel încât la concertele sale toți spectatorii dansează. Avand o vasta experiența, în cei 20 de ani de carieră a înregistrat peste 100 de albume.


Din distribuția spectacolului aniversar fac parte artiști de marca ai scenei românești. Astfel, pe lângă cei doi sărbătoriți, Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, vor concerta: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Dragomiroiu, Văru’ Săndel, Romică Țociu și Cornel Palade, Veta Biriș, Gheorghe Turda, Diana Matei și Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Vasile Muraru, Valentina Fota, Carmen Rădulescu, Vasi Cărăbuț, Marcela Fota, Adriana Ochișanu, Nicolae Datcu, Annes.
Artiștii vor fi acompaniați de emerita Orchestră “Fluieraș”, sub conducerea muzicală a fraților Ștefăneț. Ansamblul “Fluieraș” a fost înființat în 1945 la Filarmonica Națională din Chișinău și este alcătuit dintr-un colectiv emerit.

Încă de la înființare, Orchestra Fluieraș a fost și a rămas Orchestra numărul unu a Republicii Moldova.
Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Gelu Voicu, solist și prezentator TV cu o popularitate covârșitoare. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune (Etno TV).
Spectacolele incep la ora 19:30.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Nu ratați un spectacol sărbătoare care se anunță a fi cea mai mare petrecere a anului! Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, 20 de ani de la debut de succes! Sărbătoriții vor întâmpina publicul cu o cupă de șampanie la accesul în sală.