Bilete Andrei Ciobanu - One man show @Club 99 - 20 feb '19, ora 20:00 - Club 99

Andrei Ciobanu - One man show @Club 99

Club 99, București

miercuri, 20 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Andrei Ciobanu este un comediant roman din Suceava si prezinta matinalul de la Kiss Fm din 2014.
Andrei este autorul cartii ”Suge-o, Ramona”, poveste citită de peste un milion de români în mediul online, înainte de publicarea cărții și a fost cea mai piratată carte de pe torrente.
 
”Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi dupa publicare și în același timp cea mai furată carte din librării iar in 2019 va fi ecranizata de Cristina Iacob.
 
”Suge-o, Andrei” este cel de-al doilea volum si completarea fireasca a primului, carte care a devenit, la rândul ei, cea mai vânduta din România.
 
Andrei te așteaptă la un spectacol complet!
 
Alaturi de cei doi invitati ai lui, in deschidere.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.