Bilete Amandina cu frisca - 15 dec '18, ora 20:00 - Teatru la Cinema (Hollywood Multiplex din Mall Vitan)

Amandina cu frisca

Teatru la Cinema (Hollywood Multiplex din Mall Vitan), București

sâmbătă, 15 decembrie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

AMANDINA CU FRIȘCĂ - un show la care s-ar putea să râzi până te dai cu capu' de spectatorul din față... Sau din spate!? O comedie contemporană. Un text de Theo Herghelegiu. Un spectacol de Mihai Baranga.

O piesă despre condiția cineastului român, încă dinainte ca el să ajungă la ea. Un text care îmbină dezinvolt trista realitate cu o raită veselă prin fantastic. Un spectacol să te pună pe gânduri, iar dacă nu le ai, pune gândurile pe tine. Grimasa pe care dezgustul pentru impostură și revolta surdă împotriva abuzului  de putere ne-o va lipi în curând pe față, se transformă aici într-un rânjet caustic și provocator. Ce poți sa mai faci altceva, când ești confruntat cu haosul, decât să-i râzi în nas? Actorii vor da viață personajelor: Absolventul, Profesorul, Decanul, Conferențiarul, Prorectorul si Colecționarul de cuie. Spectacol live de comedie recomandat persoanelor cu varsta de peste 15 ani. Durată:  75 de minute Distribuţie: Olimpia Mălai, Mihai Baranga, Cristi Toma, Nicolae Nastasia, Bogdan Costea și Victor Scoradeț Regia: Mihai Baranga Sunet si lumini: Ionel Nitulescu Producție și montaj film: Party Media Producator: Teatru la Cinema

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.