Bilete Alternosfera - Lansare de Album - si pe 23 februarie - 23 feb '19, ora 19:45 - Arenele Romane

Alternosfera - Lansare de Album - si pe 23 februarie

Arenele Romane, București

sâmbătă, 23 februarie '19, ora 19:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alternosfera lanseaza un nou album pe 22 si 23 februarie la Arenele Romane (cort incalzit) in cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts. La cererea publicului trupa va sustine doua showuri de lansare atat pe 22 cat si pe 23 februarie. Biletele cumparate sunt valabile doar in ziua mentionata pe acestea si nu in oricare din cele doua zile. In deschidere vor canta RoadKillSoda. Biletele se vor gasi si in ziua concertului la intrare.

După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la începutul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic și este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei. Concertul de lansare va avea loc la Arenele Romane din București (cort încălzit), pe 22 si 23 februarie 2019, de la ora 20.00. Videoclipul primului single de pe viitorul album, Lucis, a fost deja publicat, piesa fiind un “remake alternosferic” al Luceafărului eminescian.

Biletele au urmatoarele preturi:

- presale: Acces General 90 lei, Golden Circle 125 lei
- la acces: Acces General 100 lei, Golden Circle 140 lei

Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete.
Numarul biletelor din Golden Circle (zona din fata scenei) este limitat la 400 de bucati.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL