Bilete Alice și lumea minunată la Clubul Taranului - 24 feb '19, ora 17:00 - Clubul Taranului

Alice și lumea minunată la Clubul Taranului

Clubul Taranului , București

duminică, 24 februarie '19, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alice vă invită să pătrundeți în lumea minunată a viselor, unde totul este surprizător și totul este posibil!

În țara minunilor, ni se vor alătura Broscuța, Omida, Șoricelul și alte personaje care ne vor încânta cu întâmplările lor fantastice, dar și Duhul Ciupercii, care nu iartă pe cei care se apropie de bătrâna ciupercă. Oare ce va face Alice? Va îndrăzni să se apropie de ciupercă?

Actorii vor da viață personajelor: Broscuța, Omida, Șoricelul, Alice, Duhul Ciupercii și Pisica.

Spectacol live de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Durata: 45 de minute

Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
Pentru a le asigura o bună vizibilitate celor mici, vă rugăm să îi lăsați pe ei să stea în față-central dacă este posibil, iar părinții să se așeze în partea din spate a sălii sau lateral.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.