Bilete Alexandra Ușurelu live la Teatrul ”Jean Bart”, turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” - 9 nov '18, ora 19:00 - Teatrul Jean Bart Tulcea

Alexandra Ușurelu live la Teatrul ”Jean Bart”, turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie”

Teatrul Jean Bart Tulcea, Tulcea

vineri, 9 noiembrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

”Lumea, cum ai vrea să fie” o regăsim pe 9 noiembrie la Teatrul ”Jean Bart” din Tulcea! Alexandra Ușurelu prelungește turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” în această toamnă!

Vineri, 9 noiembrie, la ora 19, Alexandra Ușurelu va susține la Teatrul ”Jean Bart„ din Tulcea concertul de poveste, ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. Cu un singur album lansat, aceasta confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online, pe www.iabilet.ro puteți plăti cu cardul, prin Paypal, sau pe factură la Vodafone sau Orange, cu plata la sfârșitul lunii.
Ramburs se poate plăti prin Fan Courier, cu livrare oriunde în țară.