Bilete Alexandra Ușurelu live la Filarmonica Ploiești, turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” - 27 oct '18, ora 19:00 - Filarmonica Paul Constantinescu Ploiesti

Alexandra Ușurelu live la Filarmonica Ploiești, turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie”

Filarmonica Paul Constantinescu Ploiesti, Ploiesti

sâmbătă, 27 octombrie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

”Lumea, cum ai vrea să fie” o regăsim pe 27 octombrie la Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploiești! Alexandra Ușurelu prelungește turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” în această toamnă!

Sâmbătă, 27 octombrie, la ora 20, Alexandra Ușurelu va susține la Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploiești concertul de poveste, ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. Cu un singur album lansat, aceasta confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.