Bilete AG Weinberger | Blues cu dragoste - 16 mar '19 - The Ace

AG Weinberger | Blues cu dragoste

The Ace, București

sâmbătă, 16 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Ace renaste in acest an propunand evenimente unul si unul.

Astfel, avem deosebita onoare de a invita omul considerat pionierul blues-ului in Romania - Ag Weinberger

Considerat de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler.

El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva

Lipscani 78 - Centrul vechi

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.