Bilete Adrian SINA – concert aniversar AKCENT 20 - 1 feb '19, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Adrian SINA – concert aniversar AKCENT 20

Hard Rock Cafe, București

vineri, 1 februarie '19, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Adrian Sina este unul dintre cei mai prolifici si de succes artisti si producatori romani. Cu peste 3,5 milioane de fani in toata lumea, piesele lansate de acesta atat solo, cat si sub numele Akcent, au depasit un miliard de vizualizari. Pe 1 februarie, de la ora 22.30, canta in premiera la Hard Rock Cafe, alaturi de Akcent, intr-un eveniment ce marcheaza 20 ani de la lansarea trupei.

Debutul sau in muzica a avut loc in 1999, fiind unul dintre fontatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtona. Trupa a devenit cunoscuta odata cu single-ul “Ti-am Promis”, lansat in 2001, extras de pe albumul de debut - "In Culori", ce a fost certificat cu discul de platina in mai putin de o luna de la lansare. O serie de hituri locale lansate la scurt timp dupa au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piata internationala odata cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea in limba engleza a piesei “Dragoste de inchiriat”. “Kylie" a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, “That’s My Name”, “Stay With Me” si “My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse in diferite compilatii ale unor case de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound. 

Gratie succesului extraordinar a hiturilor “Kamelia” (Akcent), “Liar’ (Sandra N) “Sarutari Criminale” (Maxim) sau “Noi Simtim La Fel” ( Lidia Bubble feat Adrian Sina), anul 2014 ii aduce premiul “Cel mai bun compozitor al anului” in cadrul premiilor Radio Romania.

2018 ne-a adus un nou sound din partea trupei, cu ocazia unui nou EP pe care se regasesc single-uri ca  “Stole My Heart”, “My Lady” si “Deep In Your Eyes”, ce au acumulat deja zeci de milioane de vizualizari. 

“Rita”, cea mai recenta lansare a trupei, pregateste terenul pentru #Akcent20, inceputul anului 2019 insemnand celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.

Biletele au urmatoarele preturi: 

- 25 de lei, cu loc la masa, in sala.

- 35 de lei, VIP, cu loc in fata scenei 

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 25 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.