Bilete Adrian Niculescu, Q&A - Timișoara - 12 oct '18, ora 18:00 - TBA - Locatie permanent inchisa

Adrian Niculescu, Q&A - Timișoara

TBA - Locatie permanent inchisa, Timișoara

vineri, 12 octombrie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Adrian Niculescu este speaker motivațional, autor, vlogger și antreprenor. “Românul cu inimă de leu” are ca viziune să schimbe România, să educe tinerii, adolescenții și nu numai iar prin cursurile lui caută să construiască mentalități puternice, sănătoase și care aduc succesul.

Este apreciat de un număr mare de români pentru modul în care își expune experiențele de viață, despre care a scris și în cartea lansată de curând: “Sfârșitul înseamnă un nou început”.

Adrian Niculescu pornește în premieră o serie de evenimente tip Q&A în mai multe locații din țară. La fiecare eveniment se va putea achiziționa și cartea lansată de curând.

  • SILVER LION: 40 Lei (acces general)
  • GOLD LION: 117 Lei: include un modul la alegere de pe platforma anmotivational.ro si locuri in primele randuri
  • VIP: 247 Lei: include un modul la alegere, cartea cu autograf, loc în primul rând și acces la zona VIP la sfârșitul evenimentului pentru discuții private cu Adrian Niculescu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.