Bilete Acesti Romani Fantastici - 10 mar '19, ora 18:00 - Sala Rapsodia

Acesti Romani Fantastici

Sala Rapsodia, București

duminică, 10 martie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Compania Dan Puric prezinta in premiera nationala piesa scrisa si regizata de Dan Puric “Acesti Romani Fantastici”. Cu o distributie de exceptie din care fac parte Dan Puric, Amalia Ciolan, Beatrice Rubica si Ovidiu Cuncea, spectacolul este o reprezentaţie profundă şi răscolitoare, despre vesnicie, dar si despre derizoriul existentei umane.

"Ca sa cunosti un popor trebuie sa crezi in el si abia atunci poti sa te bucuri cu toata ființa. Despre această bucurie, vorbeste si spectacolul meu, despre minunea de a fi Roman!" Dan Puric  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.