Bilete 10 ani împreună cu Publika - 2 mar '18, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

10 ani împreună cu Publika

Hard Rock Cafe, București

vineri, 2 martie '18, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Anul acesta, trupa Publika împlinește 10 ani de la înfiinţare. Pe 2 martie, membrii trupei vă așteaptă la Hard Rock Cafe pentru un show special, intitulat „10 ani împreună cu Publika”.

Trupa a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scena muzicală din România. Publika aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic, într-un concert de care îţi vei aminti cu plăcere. "Unde eşti", lansat in 2009, "Tot ce vreau", "Căzut din nori" sau "Perfect Day" sunt doar cateva dintre piesele pe care formaţia le va cânta fanilor săi la Hard Rock Cafe, alături de coveruri din repertoriul U2, Depeche Mode, Coldplay sau INXS.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Biletele au următoarele preţuri:

- 25 de lei - acces general, cu loc la masă

- 25 de lei - fara loc, in picioare

- 40 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

 

În preţul biletului este inclusă şi o bere draught oferită de CARLSBERG.

 

Un eveniment powered by Magic FM.