Bilete 1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă - Ediția 2018 - 1 iun '18, ora 12:00 - Beraria H

1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă - Ediția 2018

Beraria H, București

vineri, 1 iunie '18, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Copii mici și copii mari, Berăria H vă așteaptă și anul acesta, de ziua voastră, să serbăm 1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă! V-am pregătit 3 ore de spectacole, concursuri și activități interactive care se vor desfășura în 3 zone diferite ale locației.

Copii mici și copii mari, Berăria H vă așteaptă și anul acesta, de ziua voastră, să serbăm 1 Iunie în Orașul cu Chef de Joacă! V-am pregătit 3 ore de spectacole, concursuri și activități interactive care se vor desfășura în 3 zone diferite ale locației.

Acces: ora 12:00

IMPORTANT:
✔ Atât adulții, cât și copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet .

Rezervările se fac:
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- prin email: [email protected]

PROGRAM:

[12:00-12:30] Deschiderea evenimentului:

Va asteptam la cea mai simpatica sesiune de poze cu palarii colorate, ochelari haiosi, bentite de iepurasi, pufuri, sabii de pirati si alte accesorii. Copiii vor fi insotiti de parinti, bunici, prieteni si intampinati de cele mai indragite personaje din povesti : Alba ca Zapada, printesa Sofia, Minionul, Piratesa, Pokemonul.

[12:30-13:30] Inceperea activitatilor:

• Zona de jocuri : copiii vor avea la dispozitie cateva jocuri gonflabile cu tobogane si trambulina unde se vor putea distra in voie; tot aici isi vor putea face un tatuaj temporar, colorat, special pentru fetite si baieti, pe toata durata evenimentului.
• Zona de concursuri : « Cate bomboane isi doreste mascota noastra ? », un concurs simpatic si de indemanare la care toti copiii primesc cate un premiu si vor lua parte si la jocurile copilariei precum: castelul din pietre colorate, sotronul, conurile magice, piramida piratilor, fete zambarete.
• Zona de spectacole : Vom fi invaluiti in magie si ne vom distra cu trucuri simpatice si bagheta fermecata, alaturi de magicianul Teo. Coregrafiile de dans ne vor aduce momente de veselie, aplaudam copiii talentati si patrundem in atmosfera fascinanta a copilariei.

[13:40-14:40] A doua runda de activitati:

• Zona de jocuri copiii vor avea la dispozitie cateva jocuri gonflabile cu tobogane si trambulina unde se vor putea distra in voie; tot aici si vor putea face un tatuaj tatuaj temporar, colorat, special pentru fetite si baieti pe toata durata evenimentului.
• Zona de concursuri : “Pista de masini”, un concurs care va pune la incercare indemanarea copiilor in cadrul unei intreceri de masinute si continuam distractia cu jocul de golf si cu farfurii zambarete.
• Zona de spectacole : ne vom delecta la cu spectacolul trupei de teatru muzical PAM PAM – “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”

[14:40-15:00] Inchiderea evenimentului:

La inchiderea evenimentului, personajele din povesti vor participa la o noua sesiune de poze, alaturi de trupa PAM PAM.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.